Teksten om bij stil te staan

February 26, 2018

Dit boek is een verzameling van allerlei toffe teksten met vaak een sterk moraal achter het verhaal. Op een bepaalde manier valt er dus altijd wel een les uit te halen, ookal wordt dat niet direct duidelijk. Één van de lessen heb ik verwerkt in dit gedichtje:

 

In de spiegel van de toekomst

Is er aftakeling

Vergankelijkheid

Veroudering

Het enige dat blijvend is

Is de wijsheid van binnen

 

Allereerst dacht ik dat het boek een vrije Christelijke insteek gehad; ze spraken veel over God en dergelijke. Echter was dit niet per se de religieuze God maar meer degene die je in jezelf kan vinden; de universele God (van het universum). Heerlijk toen ik tot dat inzicht kwam!

 

Leuk dus als je korte periodes van lezen hebt. 

 

Share on Facebook
Please reload

Meer lezen?

Onder-drukken

April 28, 2018

1/26
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now