Karma

February 26, 2018

Bij het minste of geringste roepen wij 'Karma is a bitch', of 'Dat is je karma'. Flink mis dus. Maar hoe zit het dan wel? In de inleiding begint Dagpo Rinpoche direct over dat Karma moeilijk uit te leggen is omdat het komt uit het Sanskriet en het onderwerp ontzettend ingewikkeld in elkaar zit. Omdat accuraat te vertalen is een beste opgave; sommige worden kunnen ook gewoon niet goed worden vertaald. 

 

Hij neemt je echt mee in de wereld van de karma, hij legt tot op de kern uit hoe het zit. Zo ben ik wel meerdere malen geconfronteerd. Door het moeilijke taalgebruik is het soms wel wat lastig te volgen. Na dit boek gelezen te hebben, heb ik alsnog geen eenduidig van hoe het zit, maar misschien is dat wel mijn karma. 

 

Share on Facebook
Please reload

Meer lezen?

Onder-drukken

April 28, 2018

1/26
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now