Calm

February 26, 2018

 

Overal poppen de laatste tijd 'mindfulness' cursussen en trainingen op, waarbij de terminologie nog wel eens de wensen overlaat, waardoor er verwarring ontstaat. Dit boek geeft een eenduidig en een leuk en gevarieerd beeld van mindfulness. Door een combinatie van wetenschap en toffe dagelijkse opdrachten kom je meer in de wereld van de mindfulness. 

 

Zo is één van de opdrachten om één dag zo min mogelijk, tot niet op je mobiel te zitten. Om te kijken wat voor onrust dat in het begin brengt, maar hoeveel rust je dat later oplevert. Een super tof, leuk en praktisch boek. 

Share on Facebook
Please reload

Meer lezen?

Onder-drukken

April 28, 2018

1/26
Please reload

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now