LUUK HARMSEN

ZIJN

ZIEN

WILLEN

DOEN

Ik ben een gelukszoeker. Een uitdager. Een kritische vragensteller die zijn woorden en daden praktisch weet te vertalen. Een luisteraar. Leergierig en daarom van alle markten thuis omdat alles in het leven veel te interessant is. Ik ben imperfect en daar mag ik nog mee om leren gaan. Ik probeer vrede te vinden in mijn onvrede. Ik heb een oog voor innerlijke processen. De vraag achter de vraag. De stilte tussen de woorden. 

 

Ik geloof dat iedereen zijn stuur van het leven in handen heeft maar hier nog niet altijd bewust van is. Dit wordt ook niet gestimuleerd door de maatschappij. Het is de vraag of je mee gaat in de dagelijkse sleur of dat je jouw stuur meer in handen neemt. Want die keuze heb je, tot in de detail: gelukt ligt voor het grijpen. Ik kan je daarbij helpen.

  

Met mijn brede interesse, kennis en ervaring kan ik veel mensen bereiken. Ik wil mensen bewust laten worden van hun eigen gedrag en innerlijke processen. Het lijken zware onderwerpen maar het maakt het leven lichter. Ik sta 's ochtends op om (dieper) met mensen in contact te staan en iets nieuws te geven of te leren. 

 

 

- De studie Toegepaste Psychologie afgerond, met een specialisatie in:

  • Klinische Psychologie (ziektes en stoornissen)

  • Arbeid & Organisatie Psychologie (functioneren op de werkvloer). 

  • Hoogsensitiviteit bij opleidingscentrum GaveMensen

- Het schrijven van artikelen en onderhouden van www.behandelhulp.nl 

- Het geven van werkgerelateerde trainingen aan mbo-studenten namens CNV Vakmensen

- Aangesloten bij ZZP'er Victor Boldewijn

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now