Motivatiespecialist voor leefstijlprofessionals

Programma's

Over i-Move

Gratis

Contact

MEER DAN MOTIVEREN

Welkom bij I-Move! Wij zijn dé opleidingsspecialist in motiveren voor de leefstijlsector. Met de juiste kennis en vaardigheden over motiveren is het voor iedere leefstijlprofessional mogelijk om echt het verschil te maken. Help jij klanten om doelen te bereiken en wil je daar ook specialist in worden? Wij zijn er om jou daarbij te helpen!

GRATIS

Makkelijk en snel nieuwe dingen leren over intrinsieke motivatie? Hier vind je interessante informatie.

Veel informatie in een korte tijd? Bekijk de inspirerende lezingen. We komen graag langs!

WORKSHOPS

Wil je meer leren over een specifiek onderwerp?

TOTAALOPLEIDING

Wil je zelf een motivatiespecialist worden? Kies dan één van onze totaalopleidingen.

WAAROM VERBETEREN?

‘Klanten kiezen met de voeten’. Als mensen niet tevreden zijn dan komen ze niet meer terug. Retentie – het in stand houden van een langdurige relatie met klanten – is een van de grootste uitdagingen voor de hele leefstijlbranche. Het echte antwoord hierop zit in het contact!

Kennis over voeding en bewegen is essentieel, maar dat is niet het hele verhaal. Aansluiten bij klanten en de motivatie prikkelen is het echte antwoord op deze uitdaging. Want laten we eerlijk zijn. Tevreden mensen lopen niet weg.

KIES JIJ VOOR I-MOVE?

Bij i-Move ben je op de juiste plek om (jezelf) te ontwikkelen op het gebied van motivatie. Met onze expertise op het gebied van motivatie en communicatie geven wij verdieping aan iedereen die dagelijks te maken heeft met het begeleiden van een ander met leefstijldoelen. We helpen jou beter in contact staan, zodat jij de ander weer kan helpen met stappen zetten.

Neem contact met ons op en...

Wordt zelf een motivatiespecialist!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now